62 strony: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie mam wielu zdjęć swoich prac ![]() ![]() ...a tak poza tym dzięki za wszystkie miłe słowa uznania moich prac ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-29 22:05:07 przez Magda --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne te sukieneczki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale bajeranckie kiecki. I jaka masówka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdo, prześliczne sukieneczki, oglądam je z wielką przyjemnością. I tu tkwi cały urok naszego zawodu, z kawałka tkaniny można wyczarować przepiękne dzieło, jakim jest sukienka, która ozdobi sylwetkę kobiety.
Może to megalomania, ale ja szyjąc jakąś elegancką kreację, czuję się jak malarz lub rzeżbiarz, który dla potomnych pozostawia jakieś dzieło, tworząc coś z niczego. Oczywiście to przesada, ale nieraz mam takie skojarzenia. A sukienusia dla tej młodej damy to cudeńko, suknie dla Barbi idą przy niej do kosza. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocze te kolorowe sukienki! Gdzie kupiłaś ten turkusowy materiał? (a może to inny kolor jest i się nie znam ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tam, oj tam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak jak widzisz to turkus, nie kupowałam tkanin, klientka dała swoje tkaniny i fasony do każdej tkaniny. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki bardzo ładne. Ale maleństo w kreacji jest najśliczniejsze, uszyć taką maciupką sukienusie to jest COś
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu jak zawsze super wykonanie, ![]() ________________________________________________________
|
62 strony: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.