62 strony: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Suknia napradę piękna.
Mam małą prośbę,o zbliżenie na rozciecie, bo widzę cikawe rozwiązanie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Baaaaardzo piękna suknia, bardzo mi się podoba i ładnie podkreśla atuty sylwetki.
Jeszcze jedna mi wpadła w oko, krótsza, czarno-złota? ten złoty materiał zamotany ciekawie w okolicach gorsetu, a w pasie szeroka taśma koronkowa. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
pięknie szyjesz, a w każdej uszytej rzeczy można zobaczyć kawałek Twojej duszy
![]() ps. proszę załuż bloga i pokazuj jak powstają Twoje projekty, od powstania konstrukcji do ostatniego zszycia ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze rej27 moja doba ma za mało czasu żebym mogła jeszcze bloga prowadzić, ale jak zrobię fotki w domu do konkursu łucznika tej sukienki to trochę opisze Wam jak to zrobiłam tutaj na moim wątku, czasem to można paść ze śmiechu jak kombinuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo pięknie ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja też, Magdo ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rewelacja ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Magda sukienka jest po prostu REWELACYJNA!!!!! aż brak słów aby opisać. Wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
szkooooda
![]() a z tym kombinowaniem, aż się wierzyć nie chce ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
CUDO!,CUDO! CUDO! Suknia wygląda jakby pochodziła od markowego projektanta.
a córka, prezentuje się w niej, jak prawdziwa księżniczka ![]() |
62 strony: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.