62 strony: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Administrator
![]() |
|
Wow niesamowicie to wygląda!! Eleganckie a zarazem nieprzesadzone! Madzia jesteś MISTRZ! --- Ostatnio edytowane 2012-04-17 08:55:13 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madzia pełen szacunek dla Ciebie!!!Sala wygląda olśniewająco i to Twoja zasługa!!!Podziwiam,za wytrwałość w szyciu tak wielkich powierzchni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
robi wrażenie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łoł Madziu... super praca,efekt porażający...piekne te lambrekiny szczególnie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Dzięki wszystkim za słowa uznania ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() |
|
Oj dawno nic tu nie pisałam, tak jak gdzieś wcześniej ( chyba w wątku Trinny...) pisałam moja córka (druga) skończyła 18 lat i robiliśmy uroczystość z udziałem jej koleżanek i kolegów oraz najbliższej rodziny. Pierwsza 18-tke robiłam 2 lata w lokalu, ale ceny tak wzrosły że tym razem postanowiliśmy zrobić na sali wiejskiej, pozwoliło to zaoszczędzić około 3 tysięcy po zliczeniu kompletnie wszystkich wydatków, a organizacja nie odbyła się bez perypetii. Najpierw 5 dni przed imprezą sołtys poinformował mnie że muszę sobie znaleźć inną salę bo.... (tysiąc różnych wymówek byle mnie wykopać)a dodam że było to 1,5 km od mojego domu, po burzliwych negocjacjach nie udało mi się zdobyć tej sali znalazłam inną, ale musiałam nazwozić lodówek (brak chłodni w tym obiekcie, sala przed remontem). Udało nam się wszystko dopiąć na ostatni guzik, impreza miała się rozpocząć o 19-tej ale postanowiliśmy poczekać na kilku gości i o 19.20 wyłączyli nam prąd, ani muzyki, ani lodówki nie działają, masakra ![]() ![]() ![]() ...a na zdjęciach moja córka solenizantka, na pierwszym sama , na drugim z młodszą siostrą, na trzecim ze starszą siostrą, na kolejnym z moją najmłodsza siostrą i na ostatnim z dziadkami, niestety podczas sesji zdjęciowej mnie nie było w związku z lataniem za prądem. Wszystkie sukienki na zdjęciach są mojego wykonania, być może kiepsko widać, niebieska jest wąska z baskinką w pasie a sukienka mojej mamy z wykroju papavero ( sukienka Victorii). ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Impreza będzie pamiętna.
Ładne sukienki. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie sukienki ładne ale solenizantka w swojej wyglądała mega-szałowo
Brawa -dla mamy za kreacje ![]() Najlepsze życzenia dla córy z okazji 18 urodzin ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kreacje piękne!!!A imprezę będziecie wspominać jako jedną z najlepszych!!!STO LAT dla córki!!!
|
62 strony: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.