62 strony: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za słowa uznania ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu śliczne i córy i sukienki. Pewnie za młodych lat tak łatwo nie było, ale widać że wychowałaś fajne dziewczyny. Jeszcze jakieś dwanaście lat i ja też będę szyć "osiemnastkowe" sukienki dla moich dziewczyn.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
--- Ostatnio edytowane 2012-07-12 17:12:42 przez vanessa ---
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wlasnie czytam i brzmi to jak scenariusz na gotowy film! To mialas przezycia, ale takiej osiemnastki nikt nie zapomni ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czyli jak zgasło swiatło zrobił sie klimat ![]() sukienki wystrzałowe- solenizatki zwłaszcza ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienki bardzo ładne a osiemnastkę na pewno wszyscy zapamiętają
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ja w zasadzie jestem przeciwnikiem ' drogich osiemnastek', ale jeżeli to jednoczy rodzinę, te wszystkie perypetie, konieczność dostosowania się do potrzeb i sytuacji to jestem - za.
Do tego piekne córki w pięknych sukienkach. Podziwiam za trud. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, ale urosłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie no rewelacja, mała wygląda extra! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super!!!! ________________________________________________________
|
62 strony: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.