62 strony: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dorzucam kilka zdjęć reszty okien z Pałacu Pępowo ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie, tak pałacowo ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Och...pałacowo!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ZDOLNA JESTES ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ale czad! Super szyjesz
|
|
Administrator
![]() |
|
Francja-elegancja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki wielkie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A tu propozycja dla przyszłych mam na jakieś konkretne wyjście, tą akurat szyłam na ślub cywilny, do zdjęcia pozowała inna pani bo właścicielka sukienki już maleństwo urodziła ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Yhhh widziałam w galerii an facebooku i naprawdę jak dla mnie ta sukienka jest idealna dla "ciężarówek". Ta kokarda tak fajnie podkreśla brzuszek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka słodka!!!Madziu czyli będziesz szyła Pannie Młodej następną sukienkę????
|
62 strony: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.