10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Stały Bywalec
|
|
Mi się sukienka Liliany podobała strasznie, mogła bym ją założyć ale pod warunkiem że przód byłby jednak dłuższy.
![]() |
|
Tak, sam wygląd ok, ale przód ciut ciut dłuższy
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dziś płakałam ze śmiechu - hasła Prokopa są boskie, uwielbiam go. Zresztą Wellman też. Fajny odcinek choć projekty okropne. Jedynie ta sukienka... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mnie sie wyjatkowo w tym odcinku nic nie podobalo naprawde NIC ![]() Czuje sie zdziwiona ze ciagle narzekali i wymawiali ze no bo to niestendartowe wymiary to trudno cos stworzyc , HALOOOOO a ktojest standartowy?? Ja chodze na kurs krawiectwa i ilu uczestnikow to tyle wymiarow nikt nie jest taki sam i co najwazniejsze nikt nie jest KATALOGOWY nawet dziewczyny wygladajace jak modelki zawsze cos musza poprawiac i dopasowac wiec nie kumam dla kogo niby oni chca projektowac ?? skoro na indywidualne osoby dali plame , masakra ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No właśnie - nikt nie jest standardowy. Prokop wygląda jak tyka, wysoki i bardzo szczupły a Wellman to kuleczka i oboje chcą wyglądać dobrze. Co ważne znają swoje mocne i słabe strony. To mi się podobało. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak jest drogie robaczki jak psełdo projektanci nie znaja sie na konstrukcjach a tym bardziej nie zrobią prostej konstrukcji odzieży tym bardziej spodni na Prokopa.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obejrzeliśmy dziś (z mężem) po raz pierwszy prawie cały (spóźnienia po przerwach na reklamy)odcinek. Nie żałujemy, że dotychczas nie oglądaliśmy. Żenada. Brak słów.Pod różnymi względami. Uczestnicy myślą o sobie a jurorzy też im wmawiają, że są kreatorami, artystami a dziś nie pokazali nic oryginalnego, nowego, odkrywczego. Nie znają podstaw konstrukcji, modelowania, nie potrafią dobrać ani dopasować modelu do sylwetki. O sztuce krawieckiej też nie mają wielkiego pojęcia, bo te ciuchy jakoś dziwnie się marszczyły, ciągnęły.
Przyznam, że oglądaliśmy ten program z niedowierzaniem. Wydaje się, że to jeden z ostatnich odcinków, więc zostali w programie najlepsi. Aż strach pomyśleć jaki poziom reprezentowali pozostali. Myślę sobie, że oprócz rozbujałego "ego", w uczestnikach nie ma nic wielkiego, a program powstał po to, aby AR mogła pokazywać swoje kreacje, które z resztą też mnie nie zachwycają. Pewnie zaraz zostanę skrytykowana, że jadę po programie, choć obejrzałam tylko jeden odcinek. No cóż - szkoda mi czasu na oglądanie programów, które lansują osoby nie mające niczego do zaoferowania. Na tym Forum jest wielu ludzi, którzy swoim talentem, kreatywnością, wyobraźnią i umiejętnościami zapędziliby wszystkich uczestników razem i każdego z osobna w tzw. kozi róg. Szkoda tylko, że nie mają takiego parcia na szkło. Każdy "krawiec usługowy" wie, jakie pomysły mają klienci i ile trzeba się nagimnastykować, aby spełnić ich wizje. Swoja drogą chciałabym zobaczyć minę Doroty Wellman po obejrzeniu się w sukience uszytej przez niektóre z Was, moje Drogie, Niedoścignione, Utalentowane, Pracowite Koleżanki (oczywiście Kolegów też tu mam na myśli). |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witajcie,
nowa jestem,ale pozwolę sobie na wypowiedź. Program oglądam od początku,bo bardzo mnie interesowało to, w jakiej formie będzie przedstawione projektowanie i niestety,ale zawiodłam się. Oczywiście są plusy,promocja i pokazanie,że nie jesteśmy daleko w tyle,ale... dla mnie ubranie powinno być ozdobą. Powinno mnie wyróżnić w pozytywnym znaczeniu. A tu niestety projekty na jedno kopyto,albo takie,które raczej oszpecą modelkę. Ja rozumiem moda i "zachód",ale nie przesadzajmy. No i te pomysły...szycie z parasolek i materiałów budowlanych - jest tyle pięknych tkanin,z których Ci utalentowani ludzie mogliby stworzyć dzieła sztuki!!! Mam swoje typy (niektórzy już odpali),które są najbliżej podkreślenia kobiecości i trzymam mocno kciuki za ich dalszą karierę - nawet bez wygranej. |
|
Świeżynek
![]() |
|
prawda, Prokop jest jak najbardziej wymairowy, tyle, ze większy. Wellman jest trudniejsza, ale też do ogarnięcia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i wczoraj się okazał kogo wybrali, choć szczerze w tej trójce Jacob był dla mnie po prostu 3. Strasznie podobała mi się kreatywność Maćka a Liliana po postu ma doświadczenie i pomysły także. Jakub niestety zraził mnie swoją osobowością. Chyba przejedli mi się projektanci "wyfiukowani". ________________________________________________________
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.