10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Pogromca spamerów
![]() |
|
tez jestem zawiedzona wygrana
Kuba powinien juz dawno odpasc ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Od poczatku był faworyzowany, tym bardziej ta sprawa z modelka (miało byc szumnie w koło niego)
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja też kibicowałam Maćkowi. Jakub strasznie działał mi na nerwy :/ szkoda, że wygrał. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie martwmy się ide do nastepnej edycji (jeżeli będzie)
|
|
Administrator
![]() |
|
Super ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Będzie, już jest oficjalnie potwierdzone. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ciekawe czy Anja Rubik będzie ją prowadzić? Pewnie tak. ________________________________________________________
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
powinni kogos wziac z dobra dykcja,a nie sepleniucha ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale mieliście problem ją zrozumieć czy co? Mi ta jej wada wymowy w ogóle nie przeszkadzała...
A że wygrał Kuba to wielkim zaskoczeniem nie było, Liliana się nie popisała trochę z kolekcją, a jej kibicowałam. Maciek mega sympatyczny chociaż specyficzny... nie wiem czy powinien wygrać czy nie, ale mam nadzieję, że trafi na życzliwych ludzi i sobie poradzi ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No właśnie - ciekawe czy Maciek dałby radę udźwignąć te 300 kawałków. Szkoda mi go, taki fajnie-nieśmiały z niego chłopak. ________________________________________________________
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.