12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Świeżynek
![]() |
|
Wygrzebanych fotek ciuszków letnich ciąg dalszy.
|
|
Administrator
![]() |
|
Mam nadzieję,że Twoje życie weszło na dobry tor.
Igło szyjesz to co lubię i to co sama z przyjemnością bym założyła! Czarna bluzka ma super pomysłowe rękawki, naprawdę fajnie to wygląda. A to w paski to narzutka tak? Bardzo mi się takie ciuszki podobają. NO i biała bluzeczka z rękawkami w róże - coś pięknego!! Czekam na więcej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No nie..... rękawki są rewelacyjne.... siedzę z nosem w monitorze żeby podglądnąć jak to zrobiłaś, ach jakbym chciała zajrzeć na lewą stronę, pomacać, poprzewracać i powiedzieć "acha..." Super ![]() A inne Twoje ubranka też są superaśne, gratuluję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ta bluzka jest po prostu zachwycajaca- wspaniale kolory, fason i Twoja robota! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
bardzo ładna blueczka!!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystko mi sie podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ogromnie podobają mi się rękawy! ale nijak się one mają do tego podkoszulka... ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mają się mają, na fotkach to trochę inaczej wygląda ale dzianinka z której uszyta jest bluzka, to nie taka zwykła: lekko się mieni i jest perłowa także pasuje, do tego ten sam kolor(a jakie kolorki widzicie na moich fotkach zależą od ustawień waszych monitorków).
Dorzucam długą bluzeczkę z kokardkami do komentowania. Rękawki na manekinie nie wyglądają tak atrakcyjnie jak na osobie. --- Ostatnio edytowane 2011-08-30 19:30:26 przez czarnaigla --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-30 19:31:32 przez czarnaigla --- --- Ostatnio edytowane 2011-08-30 20:14:44 przez czarnaigla --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oj.... też mi się podoba, super, cały urok w prostocie...... A jak Ci się prasuje rękawki ?? ![]() ________________________________________________________
|
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.