12 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Świeżynek
![]() |
|
Hej, dziękuję za komentarze, dodaje coś jeszcze. Sukienka w kolorze bladego różu i bluzeczka z fajnej dzianiny. Te dwie sztuki uszyłam na początku lata. Kurcze ostatnio zapomniałam zrobić fotki tego co szyła...
a teraz jestem rozleniwiona po powrocie z gorącej Italii, ale muszę się brać za robotę. Rozglądam się też za jakąś stała pracą, najchętniej w dużym mieście. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rewelacja!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne podoba mi się materiał z jakiego jest tunika
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawa ta bluzeczka z dzianiny, a i sukienka niczego sobie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzeczka jest REWELACYJNA!!!
![]() Skąd masz taki fajny materiał? |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna bluzka, a sukienka bardzo dziewczęca ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za odwiedziny i wpisy
![]() Joasiu, mam taki fajny sklep w mieście, że zawsze coś fajnego jest i są często dostawy. Ta dzianina była sprzedawana w kuponach-około 130 cm długości, koszt: jakieś 19 zł. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O kurcze,,, ta biała sukienka jest cudna, taka od początku do końca w moim stylu, nawet kolor
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyłącze się po pochlebstw... szyjesz naprawdę ładne rzeczy ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Tuniczka z dzianiny jest śliczna, właśnie ze względu na wzór materiału, sukieneczka też ładnie się prezentuje, a poza tym widać profesjonalne szycie. I o to chodzi w krawiectwie !!!
|
12 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.