Świeżynek
![]() |
|
Witam, dzisiaj się tu zarejestrowałam i chce się przedstawić z moimi pracami
![]() sukieneczki uszyte: pierwsza z burdy+pasek mój projekt, druga cała moja, spódniczka też cały mój projekt ![]() zachęcam do obejrzenia i komentowania. To moja rozgrzewka ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne, muszę przyznać,że zdolna jesteś ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spódniczka w groszki takie właśnie lubię, ale nie mam ani jednej
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Fajnie ułożone fałdy w spódnicy. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Czarna Igiełko, świetnie, że dołączyłaś do naszego forum z tak pięknym swoim szyciem. Wszystkie ciuszki są prześliczne ,bardzo ładnie uszyte. Mnie osobiście "powaliła" na kolana ta spódniczka w groszki, śliczności....
Napawa mnie wielkim optymizmem fakt, że coraz więcej pań, które dołączają do naszego forum, prezentują piękne , profesjonalne szycia, a to świadczy, że szycie i krawiectwo mają coraz więcej zwolenniczek i ta piękna dziedzina staje się na powrót coraz bardziej popularna. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, wstałam wcześnie rano żeby zobaczyć co mi napisaliście, szczerze nie spodziewałam się tak pochlebnych i ciekawych opinii.
Wojtku masz racje, że krawiectwo przezywa odrodzenia, wystarczy włączyć czasem tv gdzie w paru programach pokazują jak coś przerobić, uszyć...w pewnym porankowym programie prezentują się też kobiety ze swoim biznesem i też w większości to właśnie szycia(oglądam to z zaciekawianiem, chciałabym coś swojego otworzyć, póki co chce się jeszcze douczyć, muszę też napisać prace mgr). Wśród moich znajomych jest tylko jedna krawcowa, parę latek starsza ode mnie, rzadko się z nią widuję dlatego kontaktu na tematy krawiectwa będę tutaj szukała. Nie wiem też czy mogę siebie nazywać krawcową, jestem samoukiem i szyję już sporo, mam też stałe klientki ![]() ![]() Dodaję dwie sukienki, uszyte dla mojej Małgorzaty, czerwona do pracy, a ta granatowa błyszcząca na specjalną uroczystość-też w pracy, fotki z granatową są zbyt naświetlone, w rzeczywistości ten materiał to ciemny granat ze świecącymi drobinkami... Ale się rozpisałam to do mnie nie podobne ![]() pozdrawiam i dziękuję za opinie |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Przepiękne sukieneczki, szczególnie podoba mi się ta niebieska z prześliczną falbaną, to jest niepowtarzalny efekt tej sukienki. Ale i czerwona, chociaż skromna w kroju, też efektowna.
Masz ogromny talent do szycia, jak widać, życzę Ci szybkiego skompletowania maszyn, to bardzo ułatwia wszelkie szycia. Serdecznie gratuluję i prosimy o wiecej.... A jak moja żonka zobaczyła tą niebieską sukieneczkę, to już mam zlecenie na uszycie, ale chyba zdecydujemy się na bordową satynę. Bardzo lubię takie kiecki i ten efekt po uszyciu niepwtarzalny. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Naprawdę podziwiam Twoje prace, wielki talent do szycia, kiecki rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
krój granatowej sukienki jest świetny!!!
pięknie szyjesz!! |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne sukienki, ta czerwona tak ładnie idąca w stronę minimalizmu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.