Świeżynek
![]() |
|
Helan, te sukienki nie są z burdy, sama męczyłam się nad nimi:/
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To pieknie je wymeczylas, gratuluje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jestem pełna podziwu ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje za wpisy!
Nie mam jeszcze maszyny, ale zdecydowałam się na elne 7300, mam nadzieje, że to dobry wybór???? Powinnam mieć ja w przyszłym tygodniu. Jak już napisałam nie mam maszyny i już się pogubiłam kiedy ostatnio szyłam, ale mam jeszcze trochę fotek z początku marca. Tiulowa spódniczka i czerwony płaszczyk z kapelusikiem. Fajnie jest szyć dla dzieci, takie małe ubranka są śliczne i bardzo cieszą oczy. Wrzucam fotki i czekam na oceny ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-03-18 23:32:04 przez czarnaigla --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
jeszcze spódniczka, taka dla małej baletnicy
|
|
Stara Gwardia
|
|
Płaszczyk wypierdowo - bombowy ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Spódniczka ciekawa bardzo mi się podoba płaszczyk pięknie uszyty i kapelusik jest bajeczny jestem zauroczona
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Płaszczyk cudny!!!Słodko pewnie Królewna wygląda!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
płaszczyk cudowny, a w kapelusiku to moja córcia wyglądała by bombowo
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna kreatywna krawcowa na forum ,bardzo ładne sukienki ...podobają mi się a grochy urocze . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.