Administrator
![]() |
|
Jesteś niesamowicie uzdolniona!! Płaszczyk i czapeczka mnie zauroczył!! Ja bym tak nie potrafiła uszyć... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kasiu rewelacyjny ten płaszczyk i kapelusz.!!!!
Również reszta świadczy o Twoim talencie. Piekne fasony. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne! Uwielbiam (nie)kontrolowane marszczenia. Wszystko wygląda na bardzo dopracowane. Bardzo ładny jest też naszyjnik z dzianiny ze srebrzystym połyskiem - bardzo elegancji i efektowny. A czerwony płaszczyk? - mistrzostwo świata ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, dawno mnie nie było... szukałam maszyny i znalazłam
![]() 1. Sukienka z wzorzystego materiału. Z przodu marszczenia i zameczki i do ozdoby i do rozsunięcia. Kiecka na właścicielce prezentuje się ( nieskromnie powiem)zajeb.... --- Ostatnio edytowane 2011-05-23 20:47:58 przez czarnaigla --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
I jeszcze coś znalazłam:
Bluzka w większym rozmiarze i kiecka wzorowana na słynnej sukience od zary. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratuluję nowego nabytku!!!Sukienki wszystkie są piękne!!!Najbardziej podoba mi się pierwsza drapieżna już sam materiał ma to "coś"a co dopiero gotowy model....SUPER!!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
super sukienki i gratuluję zakupu
|
|
Stara Gwardia
|
|
Również gratuluję nowego nabytku sukienki bardzo ładne
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
pierwsza sukienka jest moją faworytką!!!
Ale moda na wyeksponowane zamki błyskawiczne powoduje u mnie dreszcze - cóż, jestem staroświecka ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Gratuluję nowej maszyny - niech się dobrze sprawuje ![]() Pierwsza sukienka z drapowaniem mnie zachwyciła! Fason i tkanina! Inaczej wykończyłabym zakończenia zamku ale to drobiazg. Sukienka a'la Zara świetna! I pewnie dużo tańsza niż w sklepie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.