12 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Administrator
![]() |
|
Ehhh zazdroszczę tej tkaniny, szkoda, ze u nas takiej nie widziałam ![]()
Fajne te leginsy! Kurcze kolor obłędny ale skoro siostra o takich marzyła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
spodnie extra!!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dawno mnie nie było, jestem już po obronie, teraz jako magister pedagogiki mogę poświęcić się szyciu...
Niestety nie mam więcej czasu, żeby posiedzieć w necie - cały czas szyję. Wstawiam fotki swoich kilku ostatnich wytworów wyobraźni. Szyje, szyję... i szukam pracy, tzn mam co robić ale chciałbym spróbować swoich sił w większym mieście. Ciągle zapominam że fotki się ładują od tyłu. Więc: No 1. sukienka w stylu safari, No 2. różowa z mankietami- super fason sama też taką chce. Te kiecuchy uszyte są z tkaniny zwanej bawega- superowa jest, bardzo trwała, lekko farbuję ale się nie spiera nie gniecie i nadaje się na wszelkie sukienki do pracy biurowej. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratulacje, pani magister!!! ![]() A sukienki - cacuszka! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też serdecznie gratuluję tytułu. ![]() Ciągle szyjesz? To czekamy na fotki ,uwielbiam ogladać Wasze uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dołączam się do gratulacji! A różowa (fuksjowa?) sukienka skradła moje serce! WSPANIAŁA! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Obie śliczne ale różowa bardziej mi się podoba
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie mogę sie zdecydować, która podoba mi sie bardziej ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Gratuluję dyplomu!!!
Sukienki super, tkanina faktycznie pięknie się prezentuje - czy to jakaś mieszanka bawełny? Pierwszy raz słyszę (czytam ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No pięknie będzie się pani MAGISTER prezentować w nowych sukienkach!!!GRATULUJĘ!!!
|
12 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.