12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
|
|
Czerwona sukienka przepiękna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem jakim cudem dopiero dzisiaj czytam Twój watek!
Bardzo mi się wszystko podoba, najbardziej oczywiscie ...sukienki. A do tego ten czerwony płaszczyk z kapelusiem i spódniczka tiulowa. Ze tez nie mam córy! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ej Ty! Czarna Igło - ostra jesteś i nieźle wymiatasz. Podoba mi się. ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetne ciuchy! Bardzo mi się podobają!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
naprawde fajne rzeczy ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Cieszę się kobietki, że Wam się podoba. Masz rację Susanna z tymi zamkami, sama nie wiem czemu nie podwinęłam chociaż brzegów/ sukienkę szyłam w pośpiechu tuż przed świętami i chyba z rozpędu nie pomyślałam. To sukienka z zameczkami jest pierwszą rzeczą uszytą na nowej maszynie. A ta tkanina jest piękna, mam jeszcze w odcieniach szarości i różu, mam też już w głowię co z nich uszyję.
Bardzo lubię zameczki wszywane po wierzchu, jak dla mnie to modne i sexy ![]() Dorzucam jeszcze coś i czekam na opinie, lubię je czytać ![]() pozdrawiam Dzisiaj podaje małe co nie co, dla zaostrzenia apetytu hhehe. Najmodniejsze intensywne kolory ![]() Leginsy różowe dla mojej siostry i drugie- nie wiem jak je nazwać. Tkanina to jersey z połyskiem. Moja siostra jest chuda i wysoka jak na swoje 12 latek bo ma ponad 160 cm. |
|
Stara Gwardia
|
|
No kolorki naprawdę ostre siostra pewnie zadowolona
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Czarna Igiełko, prześliczne ciuszki zaprezentowałaś ostatnio. Mnie osobiście rzuciła na kolana ta sukieneczka z wzorzystego materiału, krój fajny , ale materiał super, cudowny, skąd go wynalazłaś ???!!!
Bardzo ładna jest też ta czerwona sukieneczka a'la Zara, a na tych ostatnich fotkach czerwona spódniczka z kokardką w gumkę coś pięknego, widać Twój profesjonalizm w szyciu !! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wojtku to nie spódniczka tylko góra spodni, które są na następnym zdjęciu, ale spódniczka też byłaby fajna
![]() A materiał to zakupiony w moim sklepie z tkaninami, który nazywa się: Tylko Tanie Tkaniny. Edyto30, siostra bardzo się cieszy muszę jej jeszcze uszyć bombkę-mam super materiał, i sukienkę-też mam super materiał: różowe falbanki. Niestety z czasem u mnie biednie, mam na głowię dużo zajęć a priorytet to napisanie pracy mgr bo już mam termin obrony a praca w kawałkach. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna jest ta tkanina z której uszyłaś cudną sukienkę - tę wzorzystą.
Moje kolorki w niej występują ![]() Fajny fason wybrałaś z tym,że ja nie naszyłabym tych suwaków na nią ale to nie moja sukienka,po prostu tylko informuję ![]() A FASON sukienki podoba mi się szalenie. Bardzo ładnie szyjesz Cz.Igło ![]() ________________________________________________________
|
12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.