21 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Dawno nie przeglądałem forum, tylko wpadałem na chwilkę, aż tu - takie znalezisko! ![]() Faktycznie córa podobna, jakby Cię zjadła! Macie silny genotyp w rodzinie! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No znalezisko niemal archeologiczne, Zbychu!
No i dziękuję ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna córcia i super czapa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam...minel sporo czasu od ostatniego razu, jak tu pisalam.
Wciaz mam plecy z szyciem. Wlasciwie to chyba bede musiala zaczac od zera,niemal. Ostatnim moim "wyczynem" byly zaslony. Takie prosciutkie. POswiecilam na nie caly dzien, wolny od pracy w restauracji. Moge sie tylko pochwalic, ze juz nie jestem pomocnikiem chefa, jestem chefem. Od wielu juz miesiecy. Jestem juz zmeczna i strasznie mi brakuje szycia. Mam nadzieje, ze juz wkrotce uda mi sie wygospodarowac troche czasu na to. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratulacje szefie ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Administrator
![]() |
|
Serdeczne gratulacje!! Wyobrażam sobie, że teraz masz mniej czasu ale myslę, że z czasem wygospodarujesz chwilę na szycie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No w znowu powròt.
szefowanie tak mnie wykończyło, że zastanawiam siė nad rzuceniem tej pracy. W międzyczasie wygospodarowaľam jakie 16 godzin na wtapicerwanie 1 fotela (drugi identyczny wciąż czeka i jeszcze zagłowie łòżka i baldachim/moskitiera na łòżeczko. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podziwiam, to są wyżyny kunsztu. A obrażenia na łapce to od tapicerowania czy szefowania?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Od szefowania..wypadek przy pracy.jeden z wielu ;(
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
y i nie wiem co napisać! wow, bez zmarszczki <3 brawo Ty! ________________________________________________________
|
21 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.