68 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ciekawe i piękny kolor!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Monik wprawiasz się w szyciu uniwersalnych i wielofunkcyjnych ciuszków ![]() Piękny kolorek, najbardziej podoba mi się na zdjęciu nr 3 ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jest taki kolejny multi-ciuch Wojtku. Polega na tym, ze zakłada się na różne sposoby.
Akurat ta bluzeczka o której piszesz, zrobiona jest w ten sposób, że poncho zakłada się z przodu, a końcówki obwiązuje dookoła ciała i zapina. I taki jest efekt koncowy. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale kusisz.... |
|
Stara Gwardia
|
|
Znowu pięknie i pomysłowo,zdolna z ciebie bestja
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne jest to poncho. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetny kolor pomysł też fajny!
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Piękne dzięki Moniko za objaśnienie odnosnie poncha, niezwykle sprytne !!
Pozwoliłem sobie przeczytać Twój blog, jestem pod wrażeniem, tworzysz fajne ciuszki , a zarazem takie proste !! No i nagroda, stronka BEST DRESS kapitalna, szczególnie Suknie retro. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam ją kilka dni temu, ale dopiero dzisiaj zrobiłam zdjecia na zewnątrz.
Oto ona, łączka, falbanki, motylki zamiast zwykłych ramiączek. --- Ostatnio edytowane 2011-05-29 19:27:42 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzi ładna, delikatna, pozytywna i ładnie w niej wyglądasz ![]() ________________________________________________________
|
68 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.