68 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
e tam duzy brzuch, swiatlo sie tak odbija ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna, naprawdę. Kolor jak burzowe niebo, rzadko komu pasuje, a Tobie pasuje jak najbardziej. Pomysł z broszką świetny. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Moniś wyglądasz super seksownie!! Kobieto ale Ty masz figurę fiu fiu!. Widziałam na blogu. Sukienka śliczna, piękny kolorek i nawet ten połysk mi się podoba. Pomysł ze spinką trafiony i jakże praktyczny :] Brawo!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieki moje drogie, jak wy mi podnosicie takimi komentarzami samoocenę, to nawet sobie niewyobrażacie! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka uszyta w cztery godziny?bardzo mi się podoba pomysł z zapięciem fajnie w niej wyglądasz
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fiu fiu
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaczęłam w tym tygodniu- który już własciwie sie skonczył- szyć jednocześnie kilka rzeczy.
Jedną udało mi się skonczyć, bo to proste coś i szybkie. Męcze się już trzeci dzień nad sukienką z falbankami, i chyba jeszcze trochę się pomęcze, bo ciągle zmieniam koncepcję góry. W każdym razie dzisiaj uniwersalne poncho. Z braku maszyny szyjacej dzianiny ( jeszcze nic nie kupiłam) nie mam wykonczonych boków, tzn. nie jest obrzucone. Z tego można jeszcze więcej kombinacji zrobić, ale jakoś mam ostatnio problemy z aparatem - mimo, że ma dopiero kilka m-cy i czasem wychodzą jakieś kiepskie zdjecia. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niezłe to poncho! Bardzo ciekawe - i kolor piękny...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Niezwykle ciekawy krój tego wdzianka ( bluzeczki ?). Wiem z doświadczenia, że udrapowanie tkaniny i potem zeszycie wymaga mase pracy i pomysłowości, gratuluję pomysłu !!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko super!
To podobny krój jak u tamtej sukienki wielokrotnego fasonu? ________________________________________________________
|
68 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.