68 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja zycze Ci owocnego pobytu w sanatorium ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja też.... owocnego i miłego. ![]() Tunika super...wrócisz opalona to dopiero będzie efekt !!!! Zobaczymy?Pokażesz? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No Monia....myślę,że w takiej bluzeczce "łowy"będą udane.Bluzka będzie niezłą przynętą
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam, troszke mnie nie bylo.
Dluzej nawet, niz przewidywalam, ale tak sie odzwyczaiłam od komputera, ze nawet teraz, dwa tygodnie po powrocie zbyt czesto nie zagladam do internetu. Wklejam Wam dzisiaj zdjecie sukienki, ktora uszylam sobie jeszcze przed wyjazdem. Prosta forma, szybko sie szylo - tym bardziej, ze szyla kolezanka na swojej maszynie, bo to dzianina wiskozowa jest. Ale super wygodna. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale piękna!
Śliczny materiał - a i fason świetnie dobrany - nic nie zakłóca widoku ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuję Aniu, ale wiesz, chyba ją jeszcze trochę zwężę na samym dole, to lepiej wygląda. Zreszta, na tym drugim zdjeciu sobie przytrzymalam z tylu i od razu ciekawiej sie prezentuje. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna, śliczna sukieneczka, niby duży kwiatowy wzór, ale zupełnie nie razi. I masz rację,że zwężenie dołem nada sukience ciekwszy fason, ale i bez tego ogromnie mi się podoba.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
nic dodać nic ująć ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Świetnie dobrałaś fason, przy takim dużym i wyrazistym wzorze tylko prosty fason ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
68 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.