68 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajnie Monia!Kolor obłędny!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ta słynna sukienka...
Świetnie ją uszyłaś! Krzywiki, ha ha... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześliczna sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cały czas myśle czy sobie jej nie uszyć, mam na nią wielką ochotę. szyłam już spódniczkę wg tego wzoru dla córki i nie wiem czy pokuszę się o sukienkę dla siebie bo trochę się obawiam dopasowania do mojej nieidealnej figury. Ona nie ma szwów na bokach a z tyłu nie mam oczu i nie wiem kto by mi to miał dopasować ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NA zdjeciach woogle nie widac ciec, ale na ,,żywo"są lepiej widoczne. Faktycznie nie ma szwow z boku, ale ja tez trochę wszywałam na tyłku, bo miałam za duzo. Jesli uszyjesz z dzianiny, to mozesz ja zrobic po prostu mniejsza, a wtedy sama sie dopasuje do figury. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia jak zwykle pochwaliłam już na blogu - nie będę drugi raz przepisywać komentarza ale naprawdę wyszła Ci ta sukienka świetnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo mi się podoba, rewelacyjna jest. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ocieplacze na nogi, sztuczne futerko, zapiecie na rzepy.
DIY na blogu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
O! jakie fajne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny pomysł jak ktoś lubi w botkach albo a niskich kozaczkach chodzić: ![]() ![]() ________________________________________________________
|
68 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.