68 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
|
|
Pełen minimalizm. Śliczna ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Monia nie przesadzasz z ta iloscia kiecek hehe ![]() ja mam tylko 2 ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To chyba moj nałóg jest - zaraz po czekoladzie! Juz myśle o tych, jakie bede szyc na lato. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Monia świetna jest!Bardzo ładnie w niej wyglądasz,chociaż wiem,że sukienka już została"wykradziona"Tobie.....Twoje szycie się podoba szyj i często sąsiadkę zapraszaj niech kupuje Twoje cuda!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna sukienka, te Twoje kieszenie nadaly jej bardzo eleganckiego charakteru. Super!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Moniś już chwaliłam na blogu ale ja jeszcze chciałam napisać o tkaninie - jest piękna i z Twojego opisu wygląda na niesamowicie przyjemną w użytkowaniu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
U siebie w koninie w sklepie kupilam dzianinke. Dzisiaj tam byłam i chcialam kupic kawalek jeszcze, zeby sobie taką teraz uszyć, moze tylko fason zmienic, ale nie bylo ![]() Ale za to odwiedzilam Jezyka.... i kupilam inne materiały! Tyle, ze spedzilam tam chyba godzine, bo nie wiedzialam, co z nich uszyje i ile mam wziac, zeby potem nie braklo. Az sie pani zapytala, czy moze napije sie z nią kawy,hehe. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to masz szczęście do takiej obsługi sklepu... u mnie w pasmanterii mam wrażenie, że jak się zastanawiam, bo nie wiem co wziąć to pani z góry na mnie patrzy i tylko czeka aż wyjdę... często wystarczy podejść pod dwie belki a już pyta czy coś podać... (sprawia wrażenie jak by chciała zapytać - kawę herbatę czy płaszcz ![]() ![]() Nie lubię tam chodzić ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ja w pasmanterii to dostaję oczopląsu!
OStatnio tak spodobała mi sie szara taśma z różyczkami, ze sobie jej kupiłam ,,na zapas" mimo, ze nic na razie nie szyje, do czego moglabym ją wykorzystac. Mnie tez dziewczyna u mnie w pasmanterii juz zna i na moj widok ma spojrzenie: o to ta, co znowu bedzie kazała sobie wyciagac i wyciagac, a ja bym przez ten czas 10 obsluzyla... hehe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
68 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.