68 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale super bajer!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oh, nie grzesz kochana, nie widziałaś moich
![]() ![]() A sukienka SUPER, bardzo mi się podoba ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Monia świetny patent. Ty to masz głowę pełną pomysłów ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka na konkurs Lucznika
Pierwsze zdjecie to podstawowa sukienka z bialego lnu, a pozostale to efekt zabawy tiulowym szalem, różą, jakims paskiem. Oczywiscie wybiorę jedno, jak myslicie, które? --- Ostatnio edytowane 2011-12-15 21:22:51 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ super pomysły. według mnie najlepsza jest ta z tiulem w "romby" ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Trudno wybrać ![]() To z paskiem z różą? Czy te z tiulowymi wariacjami? Fajna sukienka i stylizacje tez niczego sobie... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mi tez się podoba ta sukienka pod każda postacią, trudno wybrać, a nawiasem mówiąc masz głowę na karku jedna sukienka a na każde wyjście możesz być jakby w czymś innym ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jak już pisałam na blogu - dla mnie nr 4 choć i 5 wygląda ciekawie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Mnie się podoba z różą i z rombami
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mi podoba sie pasek z kwiatkiem, ale romby tez sa interesujace ________________________________________________________
|
68 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.