68 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Moniko, ślicznie uszyłaś tą ostatnią sukieneczkę, doskonale prezentuje się ten fason na Twojej pięknej figurze, aż miło popatrzeć (tą drugą część zdania piszę jako facet, bo naprawdę wyglądasz super !!!). A wszycie zamka jest rewelacyjne, niby takie nic , a tak ożywia sukienkę.
|
|
Administrator
![]() |
|
Moniś sam sex! Wyglądasz rewelacyjnie w tej sukience a zamek dodaje jej pazura :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fiu, fiu, Wojtku, od Ciebie slyszec takie komplementy to większa frajda niz gdyby sam Pajacyków mnie ocenial.
A co do zamka, to zgadzam się i z Tobą i z Sus i z wszystkimi pozostałymi ; ożywił sukienkę, nadal jej takiego ostrzejszego charakteru. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Monia sukienka bardzo mi się podoba!!!Pomysł z zamkiem szalenie oryginalny!Ale kolekcja sukienka OSTRA,kurtka skóra....nic tylko chopa z motorem szukaj!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe, akurat motocykli sie boję, ale chop dla mnie to moglby przypominac takiego rajdowca, meskiego, nieogolonego, twardego, zaprawionego w boju, wiesz, zamiast perfum pachnie zyciem, ręce jak bochny chleba... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka z Burdy, dzianina ocieplana polarem. Rękawy kimono. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No, no!!! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super, z paseczkiem wygląda ekstra i bez paseczka równie szałowo...a zdradzisz jaki to model z której Burdy? O i czerwień! Brawo! Jestem na TAK ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka z Burdy 2/2011 nr 118 z tym, ze kieszenie zrobilam wpuszczane. --- Ostatnio edytowane 2011-11-13 10:49:13 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Własnie, i dlatego nie zwróciłam na nią uwagi-nie lubię kieszeni na wierzchu w sukienkach. Bardzo łądnie to u Ciebie wygląda z wpuszczanymi kieszeniami ________________________________________________________
|
68 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.