12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12
Świeżynek
![]() |
|
Tak.
Mam tą maszynę 2 lata jestem mega za dowolną dokupiłam sobie jeszcze parę stopek dodatkowo. Szyję przynajmniej 1x w tygodniu. Fajnie sprawdza się na dresowce (wszystkie sciegi overlokowe i elastyczne) Po kilku miesięcznym użytkowaniu zaczęła halasowac ale naoliwilam ja i juz jest troszkę cichsza. Ja za te kwotę bym brala nic tańszego nie kupisz a nie jest zła. --- Ostatnio edytowane 2016-12-28 15:18:24 przez tutawka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za szybką odpowiedź. Waham się, bo w sumie niewiele jest opinii użytkowników. Wiem, że to jest superokazja, bo ogólnie w Lidlu są tanie te maszyny, a tu jeszcze wyprzedaż. Podejrzewam, że nie trafi mi się drugi raz w tej cenie. Myślę dalej. W zasadzie mogłabym kupić, wypróbować, poszyć przez tydzień i zdecydować, W końcu jest możliwość zwrotu towaru w ciągu siedmiu dni...
Czy jeszcze ktoś wyrazi swoją opinię o tej maszynie? Postanowiłam jednak jej nie kupować. Doszłam do wniosku, że nadal marzyłabym o One Plus. Ale zawiadamiam wszystkich zainteresowanych, że od dziś w Lidlu Singer 6180 w cenie niższej niż zwykle, takiej, jak u nas w grudniu na wyprzedaży ostatnich sztuk, czyli po 499,00 zł. W zeszłym tygodniu rozmawiałam z kobitką młodszą ode mnie, ale szyjącą więcej, która ma taką maszynę. Jest zachwycona! Szyje różne materiały i nie ma problemu ze zrobieniem czegokolwiek. --- Ostatnio edytowane 2016-12-28 15:35:24 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2017-05-02 10:40:40 przez violina64 --- |
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.