12 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
znalazłam tylko taką odpowiedź:
"needle goes down and it stops with alarm sound and E5 error" ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czyli na moj rozum zakleszczenie igły w stopce? czy dobrze sobie to tłumaczę? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Igła chodzi normalnie...i szyje przy ręcznym kręceniu kołem...ale do tyłu i wyskakuje to E5. A tak się cieszyłam na tę maszynę
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
mi się coś podobnego wydarzyło jak igła uderzyła w pokrywę,ale nie pamiętam jaki to był błąd. Spróbuj zamontować inną igłę, może ta jest skrzywiona.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
zrobiłam to,założyłam nową igłę
i..nic |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj to chyba nic już nie wskórasz ale jutro zadzwoń na infolinię Lidla to podadzą ci numer do serwisu. W ostateczności oddasz ją na wymianę. Ja tak wymieniłam overlocka. Na ich koszt dor-to-dor. W poniedziałek zgłosiłam, był kurier we wtorek i zabrał a w piątek miałam już z powrotem nowiutki i sprawny egzemplarz. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo serdecznie Ci dziękuję za radę.Może nie
będzie tak źle i jeszcze sobie na niej poszyję.Tymczasem przeproszę się ze starym Łucznikiem.Pozdrawiam. ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
trzymam kciuki za rozwikłanie zagadki i rozwiązanie problemu z Singerem. Jeśli masz Łucznika zastępczo, to też nie tak źle ![]() pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Skoro to Singer - to zadzwoń do serwisu Singera - Arka AGD w Radomiu. Bardzo konkretni panowie ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Halo, użytkownicy Singerów 6180! jak sprawują się Wasze maszyny okazyjnie kupione w grudniu w Lidlu? Proszę podzielić się wrażeniami, opiniami, na pewno nie tylko ja jestem ciekawa jak się sprawują.
|
12 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.