Wersja do druku

12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >

Stały Bywalec
Basiu! Don't panic! :)
Uff, kamień z serca! Dziękuję Zibiaszu za odpowiedź, bo nie byłam pewna jaką skalę ma to uszkodzenie. Chyba poszukam jakiejś złotej rączki wśród znajomych, żeby pomogli z obudową :)
Z tym zdejmowaniem obudowy to nie taka łatwa sprawa,przynajmniej dla mnie.
Trzeba znaleźć wkręty którymi jest przykręcona ,następnie trzeba wiedzieć w którym miejscu są zatrzaski,trzeba uważać żeby ich nie wyłamać podczas demontażu.
Ostatnio rozbierałem Łucznik Maja i niestety jeden wyłamałem,więc trzeba uważać.
Przydał by się pokazowy filmik żeby pokazać dokładnie usterkę maszyny.
Świeżynek
Witajcie moi mili.Odświeżam wątek. Obecnie przebywam na wyspach i owy Singerek ma być w sprzedaży w lidlu. Mam pytanko. Planuję zakup ich i wysyłkę do Polski w ramach prezentu na urodziny. I moje pytanie brzmi: czy będę mogła bez problemu wrazie czego ją serwisować w pl? Wydaje mi się że nie powinno być problemu bo Singer to Singer i nie ważne gdzie kupiony. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi . pozdrawiam serdecznie 😊
Mistrzyni Krawiectwa
Serwisować będziesz mogła na pewno, pytanie tylko - czy w ramach gwarancji... Serwisantem gwarancyjnym Singera w Polsce jest Arka AGD, może zadzwoń i zapytaj...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Świeżynek
Dzięki Aniu za podpowiedź. W poniedziałek postaram się zadzwonić. Jak już będę coś wiedzieć konkretnego dam znać. Może komuś innemu też się przyda taka informacja.
Świeżynek
No i się dowiedziałam. Miły Pan z serwisu odpowiedział na moje zapytanie. Niestety serwis zakupionego w Uk towaru w ramach gwarancji nie będzie naprawiać.

Chyba nie ma sensu zakup tutaj i ryzykować w razie awarii sprzętu ponoszenie wysokich kosztów.
Stara Gwardia
Tylko że sprzęt produkowany na zachód Europy jest lepszej jakości niż dla środkowej.
Świeżynek
Myśle że to te same maszyny i ich jakość nie różni się zbytnio od tych dostępnych w Pl. Boję się że mogę trafić właśnie na ten słabszy model który trafia sie jeden na ileś tam... Albo się uda albo polegnę, a nie chciałabym osoby obdarowanej obciążač kosztami teoretycznej naprawy. Myśle że lepiej zapłacić ciut więcej i jednak mieč bezproblemowy dostęp do serwisu.
Stara Gwardia
Myśle że to te same maszyny i ich jakość nie różni się zbytnio od tych dostępnych w Pl. Boję się że mogę trafić właśnie na ten słabszy model który trafia sie jeden na ileś tam... Albo się uda albo polegnę, a nie chciałabym osoby obdarowanej obciążač kosztami teoretycznej naprawy. Myśle że lepiej zapłacić ciut więcej i jednak mieč bezproblemowy dostęp do serwisu.
Oczywiście zrobisz Tak żeby było jak najlepiej dla osoby obdarowanej. :)
Świeżynek
😊

Swoją drogą.. Wczoraj zaszłam do Lidla przy okazji i się zdziwiłam bo ani śladu po Singerze i overlocku tylko puste kosze.. A silverki dalej stały... Nie spodziewałam się że będzie tak duże zainteresowanie nimi. Choć z drugiej strony cena robi swoje. Tala sama maszyna w normalnym sklepie kosztuje dwa razy tyle co w lidlu.

12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.