12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Stały Bywalec
![]() |
|
Uff, kamień z serca! Dziękuję Zibiaszu za odpowiedź, bo nie byłam pewna jaką skalę ma to uszkodzenie. Chyba poszukam jakiejś złotej rączki wśród znajomych, żeby pomogli z obudową ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam.
Z tym zdejmowaniem obudowy to nie taka łatwa sprawa,przynajmniej dla mnie. Trzeba znaleźć wkręty którymi jest przykręcona ,następnie trzeba wiedzieć w którym miejscu są zatrzaski,trzeba uważać żeby ich nie wyłamać podczas demontażu. Ostatnio rozbierałem Łucznik Maja i niestety jeden wyłamałem,więc trzeba uważać. Przydał by się pokazowy filmik żeby pokazać dokładnie usterkę maszyny. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witajcie moi mili.Odświeżam wątek. Obecnie przebywam na wyspach i owy Singerek ma być w sprzedaży w lidlu. Mam pytanko. Planuję zakup ich i wysyłkę do Polski w ramach prezentu na urodziny. I moje pytanie brzmi: czy będę mogła bez problemu wrazie czego ją serwisować w pl? Wydaje mi się że nie powinno być problemu bo Singer to Singer i nie ważne gdzie kupiony. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi . pozdrawiam serdecznie 😊
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Serwisować będziesz mogła na pewno, pytanie tylko - czy w ramach gwarancji... Serwisantem gwarancyjnym Singera w Polsce jest Arka AGD, może zadzwoń i zapytaj...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki Aniu za podpowiedź. W poniedziałek postaram się zadzwonić. Jak już będę coś wiedzieć konkretnego dam znać. Może komuś innemu też się przyda taka informacja.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No i się dowiedziałam. Miły Pan z serwisu odpowiedział na moje zapytanie. Niestety serwis zakupionego w Uk towaru w ramach gwarancji nie będzie naprawiać.
Chyba nie ma sensu zakup tutaj i ryzykować w razie awarii sprzętu ponoszenie wysokich kosztów. |
|
Stara Gwardia
|
|
Tylko że sprzęt produkowany na zachód Europy jest lepszej jakości niż dla środkowej. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Myśle że to te same maszyny i ich jakość nie różni się zbytnio od tych dostępnych w Pl. Boję się że mogę trafić właśnie na ten słabszy model który trafia sie jeden na ileś tam... Albo się uda albo polegnę, a nie chciałabym osoby obdarowanej obciążač kosztami teoretycznej naprawy. Myśle że lepiej zapłacić ciut więcej i jednak mieč bezproblemowy dostęp do serwisu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Oczywiście zrobisz Tak żeby było jak najlepiej dla osoby obdarowanej. ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
😊
Swoją drogą.. Wczoraj zaszłam do Lidla przy okazji i się zdziwiłam bo ani śladu po Singerze i overlocku tylko puste kosze.. A silverki dalej stały... Nie spodziewałam się że będzie tak duże zainteresowanie nimi. Choć z drugiej strony cena robi swoje. Tala sama maszyna w normalnym sklepie kosztuje dwa razy tyle co w lidlu. |
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.