29 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba już mnie wzięło ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebki super...nie mogę się doczekać aż mu się geafik trochę rozluźni...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czy ja się kiedyś tak nauczę?
czerwona torba jest Boska! cudowna! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Changela- ja też się zarzekałam, że nigdy i że nie umiem. A to nie takie trudne. Gorzej żeby dopasować igły, nici i inne pierdoły, żeby maszyny nie zamordować (ja jestem w trakcie dochodzenia do tego, co i jak mogę z moich wycisnąć). Parę filmików "jak uszyć torebkę", albo innych podpowiedzi i szyjesz. ![]() Aaa - ja to dzięki wielkie Rojkowej! ![]() ![]() I Wielkie Dzięki Wszystkim. --- Ostatnio edytowane 2015-03-21 20:59:43 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, ja sama od jakiegoś czasu chodzę i dumam, czy by sobie jakiegoś ciucha nie uszyć, popróbować, bo jak Wam takie ładne wychodzą, to może mi też coś wyjdzie (marzą mi się luźne portki). Sama widzisz, że to działa w obie strony ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-21 22:34:34 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Haha ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I się wezme, a jak ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdolniachy z Was, naprawdę, jak jeszcze teraz ciuchy zaczniesz szyć tak szałowe jak torby, to ja już wogóle nie zbiorę się na odwagę, żeby swoje uszytki pokazać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta, spokojności, ciuchy mi wychodzą słaaabo ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A łącz ile się da ![]() ![]() ![]() A i mój singer na szczęście żyje, bo nie miałam odwagi wcześniej go odpalić. ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-23 20:02:51 przez mmstycha --- ________________________________________________________
29 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.