29 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No extra!
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna...ja bym coś odblaskowego doszyła...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Odblasków nie będę doszywać. Na rower i tak obowiązkowo kamizelka, a na co dzień to i tak już jak choinka obwieszony odblaskami ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-02 22:41:54 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaaa!!! Uszyć kurtkę to dopiero skomplikowana sprawa. Świetnie Ci wyszła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak jak dla mnie torebkę ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co Ty, torebkę po takiej kurtce machnełabyś raz dwa ! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie coś nie bardzo mi to machanie wychodzi. ![]() Ale porywy czasem mam, tylko że w ostateczności kończą jako kosmetyczko- potwory na pierdoły. --- Ostatnio edytowane 2015-03-03 20:32:17 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no raz już wyszło ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cała pomięta i pomarszczona ta moja torebka. Długo się zastanawiałam czy ją światu pokazać. ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-03 20:52:05 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
odprasować i gra gitara ![]() ________________________________________________________
|
29 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.