29 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna sukienka w paski, spaniówy tez, muszę i ja się w takie zaopatrzyć. Jak CI się satynę szyło???? Napis fajny, do KSU nawet taki pasuje ![]() ![]() Sweter i kurtka ze stójką tez mi się podobają. Ja z tym wbijaniem gwoździ to na święcie chleba u nas we wiosce ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-14 17:21:52 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Coś grają, sąsiad jeździ na koncerty. To jego kurtka ![]() A satynę super mi się szyło, a nie nosiłam ich wcale (jak zwykle). --- Ostatnio edytowane 2015-02-14 18:44:13 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ooo reeety, ale tu dużo pięknych sukienek! (i nie tylko!) Ciekawa jestem, czy mi uda się kiedyś jakąś uszyć.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ruda maszyno- uda się na pewno ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-15 19:43:33 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się podoba ta Twoja ciemnoszara kurtka. Super fason i uszyta świetnie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A tu takie ![]() Moja Wandzia ma szerokie bary ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-19 09:09:30 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bluzeczki niby proste, ale z dużą klasą
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żakiety ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-19 21:59:24 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, torebka, coś dla mnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
29 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.