29 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja odpadam po kilku stronach ![]() ![]() A wiadomości naprawdę sporo i nawet jak coś gdzieś się przeczyta to później niełatwo znaleźć. --- Ostatnio edytowane 2015-02-23 20:07:21 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W wolnych chwilach (czasami takie bywają) sobie poczytuje tą kopalnie wiedzy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Haha, no to ja odwrotnie. W wolnych chwilach wracam do rzeczywistości ![]() Ostatnio tak miałam,jak popatrzyłam na zegarek ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-26 11:18:26 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
HAHA ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rojkowa, jeśli się nie mylę to Suzanna założyła to forum. Więc wszelkie ukłony całuski i inne takie to do niej kierować.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ano właśnie, przegapiłam to. No to ja kieruję: ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ajaj, to ja koniecznie też ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo podoba mi się czerwony żakiecik z krótkim rękawem ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuję ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwsza kurtka na wiosnę gotowa- dla starszego. Dół prosto, bo: "tak ma być i nie chcę żadnych gumek, ani sznurków" - dziecię przemówiło ![]() Druga w produkcji... --- Ostatnio edytowane 2015-03-02 13:55:12 przez mmstycha --- ________________________________________________________
29 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.