29 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
no poka poka tą kurtkę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jutro ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
"Jutro" jest dzisiaj wreszcie ![]() I moje "międzyczasie" na odstresowanie (z szyciem ma tyle wspólnego, że na płótnie ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-25 10:59:12 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jaki"niewypalik"???
![]() Ale masz talent dziewczyno! Tak namalować! Wow!!! Obrazeczek cudo, taki nastrojowy i bardzo realistyczny.Chylę czoła. Kurteczka zajefajna ![]() Wioletta Ps. masz jeszcze jakieś obrazy do pokazania? Jak tak to pokaż,pokaż,pokaż!!! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurteczka super, a obrazek...no zatkało! Pięknie, nowe talenty się na krawieckim forum ujawniają ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No, Mmstycho... Co Ci powiem , to Ci powiem, ale Ci powiem - masz rękę do malowania! Oko też, ale jednak najważniejsza jest ręka! Wyczuwa się z tego obrazka swobodę pociągnięć, a nie mozolne cyzelowanie.
Słowem - widzisz Świat w sposób spontaniczny, impresyjny. Troszkę Ci jeszcze ciąży tzw. "horror vacui", czyli lęk przed pustą przestrzenią, ale w malarstwie olejnym tak to już jest, że całe podobrazie domaga się wypełnienia. W przeciwieństwie do akwareli laserunkowej, pełnej niedopowiedzeń, mgieł, zanikania... Mnie to właśnie urzeka w japońskim stylu haboku, że jest mgnieniem, chwilową wizją, powidokiem, który wrażliwe dusze potrafią przekazać innym w charakterze malunku. A powodów do zachwytu Świat daje nam mnóstwo na co dzień, trzeba tylko umieć patrzeć... ![]() Jeśli jeszcze coś zmalowałaś - pokaż koniecznie! Może nawet założymy jakiś wątek z naszymi forumowymi popełnieniami graficzno-malarskimi? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmm...uuuuuu...ummmm...to ja się wstydzę, że aż tak niedociągać nie umiem.
Mmstycho-super. Kurtka też świetna. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam bardzo!
A pokażę co zmalowałam z synem (wspólne dzieła,dlatego takie niewymiarowe..w końcu dziecko malowało ![]() ![]() ![]()
Zakładajmy! Ludziska mają różne inne "popełnienia" oprócz szycia- może się pochwalą. A koncepcja "niewypałka" była inna, ale w trakcie ją diabli wzięli i wyszło co wyszło. To są akryle na płótnie. Testowałam nowe pindzelki ![]() ![]() A żeby nie było, to szyłam też ostatnio. Tylko nie ma kto zdjęć zrobić ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-25 16:34:10 przez mmstycha --- --- Ostatnio edytowane 2015-03-25 20:02:21 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
MAmucisko jest kochane!
Kurtałka pozazdroscić. Ale na zimę to już patrzeć nie mogę mimo, że masz talenta rozwiniętego ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-25 16:35:53 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to jesień. I takie kwiatki napaćkane, koszmarki, bez ładu i składu - musiałam plamę zamalować ![]() ![]() Strasznie niewyraźne te zdjęcia. Naprawiony obrazek, wymieniam fotkę. --- Ostatnio edytowane 2015-03-28 12:23:16 przez mmstycha --- ________________________________________________________
29 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.