29 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 >
Stara Gwardia
![]() |
|
wiesz co, ja też nie byłam za bardzo. Do nerki trzeba się przyzwyczaić i teraz, jak wychodzę gdzieś z dzieciakami to pierwsze za co łapię, to moja nera ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
FF, na pewno skończycie przed nami. Już dwa lata się z tym użeramy...nie ma jak szyć normalnie!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
FF, mój trwa 7 lat ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczko, możemy przybić piątkę, mój niemąż też dużo lubi/woli zrobić sam. Gdyby to komuś zlecić, byłoby szybciej i taniej, ale niekoniecznie lepiej, więc mu wybaczam
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
uuu, to ja widzę, że my ekspresy jesteśmy. Puste ściany urządziliśmy w pół roku, przeprowadziliśmy się w dwa dni a rzeczy poukładaliśmy w tydzień (chyba nawet mniej) ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
U nas końca nie widać i nie zobaczę, tak jak bym chciała, w tym życiu pewnie ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 11:06:46 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czas się zabrać za szycie...
![]() |
|
haha, dobre ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najlepsze kapcie, bo rozlazłe i rozczłapane ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo to wszystko za sprawą tej kalorii... małej, wrednej istoty, która w nocy włamuje się do naszej szafy i zwęża wszystkie ubrania ![]() ________________________________________________________
|
29 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.