29 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No to takie coś wymodziłam i zobaczymy - kolejne rudzielce ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rudzielec wymiata! ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękne, tak super wypieszczone, macie talent dziewczyno! Super, brawo!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hehe jak w wojsku ![]() ![]() Gratulacje wygranej! ![]() ![]() Trochę mnie to zszywanie do kupy przeraża... No nic trza spróbować. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta ma rację, Mmstycha. Super!
Czy to ta "babcina" torba? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, dzięki, gdyby nie Ty, to nie wiedziałabym, że wygrałam ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-01 18:20:51 przez Trauta --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak Iwi, to ma być ta ![]() Trauta -no to się przynajmniej do czegoś przydałam ![]() Niteczka mi też się te rudzielce spodobały, całkiem fajny kolorek ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-01 21:07:58 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam ![]() ![]() Nie wiedziałam, że to tyle energii pochłania ![]() Trauta, ja to Ci chyba tą niespodziankę popsułam ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-01 22:05:36 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Orzesz Ty szybka jesteś, super, nie pokazuję mojemu synowi, bo on lubi wszystko co w moro ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mój przyniósł swoje zapasy (do zszywania zszywaczami ![]() ![]() ________________________________________________________
29 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.