29 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ślicznie ci to wyszło!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, gdyby nie Ty, to pewnie w ogóle bym się nie dowiedziała, bo jakoś nie zaglądałam nafb, a później przepadłoby to w czeluściach wpisów, postów i demotywatorów. A tak wiem ![]() A nercia, hmhmhm, wymiata. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Konkurencją się martwić nie musi ![]() ![]() ![]() Teraz Wasza kolej na nery! To dopiero się okaże co za konkurencja rośnie ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-01 23:07:19 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale super nera!!! Wyszła Ci trochę inna, dłuższa i chudsza, ale super. Zdecydowanie masz talent do tych akcesoriów bo torby też fajowe ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka kicha trochę wyszła podłużna ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-04 09:49:20 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Następna będzie (o ile będzie) już dokładniej wg wskazówek krojona ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-04 09:53:43 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dopiero teraz odnalazłam Twoją nerę - świetna!
Obiecuję sobie, że do swojej zasiądę w tym tygodniu, ciągle mi się weekend na inne tematy rozłazi, kiedyż my wreszcie skończymy ten remont... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki FF ![]() ![]() ![]() Mamy historię na profilach! Przed chwilą zauważyłam, a od kiedy to działa? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeśli dobrze wyprofilowałaś i sie na biodrze nie spłaszcza to nie przeszkadza przecia, że dłuższa. Następną dla siebie machnij ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tam raczej nie bardzo jestem za noszeniem nerki ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-04 11:32:33 przez mmstycha --- ________________________________________________________
29 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.