29 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 >
Świeżynek
![]() |
|
Pięknie szyjesz! Jesteś dla mnie motywacją
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo Mmstycha, wracamy do szycia :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ha ... a ja myślałam, że ten mój wątek już tak dobrze zakopany, że nikt go nie znajdzie ![]() Asia wracamy, tylko kopa potrzebuję, albo dłuższej doby ![]() Rzeczywiście pasowało by więcej trochę przy maszynie posiedzieć, a tu często nie mam jak ![]() ![]() ![]() ![]() Ale coś tam szyłam, pochwalę się jak dopadnę aparat. Angelika -dzięki Ci za miłe słowa ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dłuższej doby Ci nie wykombinujemy ale to drugie... dałoby się zrobić
![]() Pokaż, co tam uszyłaś ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooooo chwilę mnie tu nie było...
Na początek czapy dla moich chłopaków i coś co się miało nigdy nie wydarzyć: tadammm- szalik i mój pierwszy sweter ![]() ![]() Sweter do sprucia, bo za duży i w ogóle jupiasty, ale się chwaaalęę, bo wreszcie dotrwałam do końca roboty ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Też miewam podobny problem z dotrwaniem do zakończenia... ![]() Sweterek niezły! Może uda się go jakoś uratować bez prucia? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Równiutkie ściegi, podziw dla cierpliwości. Mój sweter się "robi" już rok.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ŁADNIE,ŁADNIE TAK NAS OPUSZCZAĆ!!!!A takie fajne ciuszki szyłaś!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak całkiem nie opuściłam, bo podglądałam kiedy tylko mogłam, ale już jestem ![]() Maria dzięki ![]() Zibi ![]() ![]() ...a sweter na razie musi mocy prawnej nabrać, bo i tak nie mam czasu go przerabiać, a później zobaczymy. Na razie robi się drugi, mniejszy ![]() ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Może spróbuj go uprać, bo czasami swetry się mocno zbiegają. Szkoda tyle roboty, a fakturę ma całkiem fajną! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
29 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.