29 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale uparciuch, może ta druga już nie będzie miała tego czegoś? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hehe znaczy tej wystającej podszewki? ![]() ![]() Za parę miesięcy to Ci kobieto przejdzie to chwilowe zaćmienie i Ci się odechce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A ja uważam, że kiedy fachowiec ją zobaczy, to się solidnie nagłowi "jak ona to zrobiła?"
Efekt jest całkiem ciekawy. Nie ruszaj go, bo tylko popsujesz! : ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No nie??? Sama się głowię jak to zrobiłam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, w sumie dobrze, ze jesteś surowa w ocenie swoich prac, tak się dąży do ideału ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczerze powiedziawszy poprawiam jak muszę do skutku, albo aż dziury wypadną ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ok. Myślę, że skoro koniecznie chcesz robić przeróbkę, to potem zszyć ręcznie, wbijając igłę dokładnie w istniejące już dziurki.
Ale to tylko rada. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nad tym właśnie myślę cały czas ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-30 22:56:03 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po pierwsze, ręcznie tak nie zaciągniesz, jak maszyną, po drugie szkoda palców. A babcią się tak nie przejmuj, jeśli sama nie wie czego chce, to podejrzewam, że jak uszyjesz "po swojemu" to będzie zachwycona. A rudzielec i tak jest najpiękniejszy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sęk w tym, że to nie moja babcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-30 23:31:14 przez mmstycha --- --- Ostatnio edytowane 2015-04-30 23:34:10 przez mmstycha --- ________________________________________________________
29 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.