29 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, dzięki ![]() ![]() ... Zresztą przemyślałam, co mi tam- Rojkowa specjalnie dla Ciebie pomarszczony środek, a raczej buła pomarszczona na samym środku ![]() ![]() ![]() I jeszcze taki worek plecak z kotem dla jednej kochanej Pyśki ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aaaa!!! chce takiego kota <3 albo wyraźniejsze foto.. wszystko ładne ale kot przecudowny ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No własnie koszmarne te zdjęcia ![]() ![]() A z tym kotem to mnie niuńka zastrzeliła wtedy..." Ciocia... a może być z kotem? (A oczęta ma to dzieciatko słodkie jeszcze większe, niż kot za Szreka, to se wyobraźcie)...bo ciocia, bo... mi Julian (kot ukochany) zginął, to by mi tak go przypominał..." --- Ostatnio edytowane 2015-04-29 20:05:18 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale fajowe uszytki ![]() ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co Ty chcesz kobieto od tej kopertówy??? Toć elegancko wyszła, i te obszycia zewnętrzne falowane, no elegancko, i kolory, i podszewka piękna, i suwak w środku jak ładnie obszyty. No podoba się mnie! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też zupełnie nie wiem, czego ona się czepia
![]() Kotek milusi ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to kto mniej uzdolniony to wpadamy w kompleksy...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Następną zwidy męczą... Jakie buły? Jakie marszczenia? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W srodku jeszcze lepsza ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No męczą mnie zwidy, męczą ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec zachwytów bo wklejam to co spaprałam w przybliżeniu, Ooo! Ale ten kraj torebki na poważnie mnie wkurza, bo podszewka pstrokata i widać ![]() ![]() ________________________________________________________
29 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.