29 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
no dobra widać, tylko kto to zauważy? kto będzie klękał z lupą żeby to dostrzec? jeden nie zauważy a drugi pomyśli że tak ma być ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mnie łapy swędzą i oczy bolą jak na to patrze, nie mówiąc już o przewalaniu w bebechach ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-30 10:08:36 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bym też nie pruła, przecież tego naprawdę nie widać. Tak jak pisze LaGre, ten kto to zauważy, pomyśli, że tak właśnie miało być. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, weź Ty tego nie ruszaj! Będą dziury jak nic, zreszta pamiętasz, co mi kiedyś pisałaś??? Edycja, piszesz: uszyłam piękną, nie marszczącą się kopertówkę i robisz zapisz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ewentualnie pomaluj ten fragmencik podszewki kolorem zbliżonym do koloru torebki, to już w ogóle nie będzie go widać. Ale pruć to na pewno nie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciężko by było to pomalować. Coś wymyślę może ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Idź na łatwiznę: sprzedaj i uszyj nową. Ale nie pruj!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta dla mnie ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-30 16:13:49 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zatrzymaj ją dla mnie, jak tylko wrócę do kolorów po żałobie, kupię ją od Ciebie. Jest w niej coś takiego, że.... Nawet nie potrafię tego nazwać, serio! Jeśli dziabie Cię w oczy, tu zakop ją gdzieś w szafie. Za parę miesięcy upomnę się o nią, a Ty uszyjesz sobie nową,Oki? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie żartuj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
29 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.