29 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Trzeba zbudować ścianę w odpowiednim miejscu. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
...a jak ktoś ma szeroki stół? To i tak się w końcu zębami blatu trzyma... ![]() Mięskie szycie torbaczy po raz pierwszy i na razie ostatni ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-28 21:12:40 przez mmstycha --- --- Ostatnio edytowane 2015-04-28 21:31:02 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, super ci te listonoszki wyszły!! Ty, tak jak Rojkowa, sama dopracowujesz wykroje czy też zamawiasz gotowcd gdzieś?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Iwi. Na torby sama robię wykroje, a najczęściej to bez wykroju tnę, na oko ![]() ![]() Rozrysowuję sobie tylko na materiale co tam wymyślę i wykrawam. --- Ostatnio edytowane 2015-04-29 09:48:54 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo Mmstycha, szacuneczek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aaaaa, i jeszcze jedno, Mmstycha, poka środek kopertówy, sprawdzimy czy się nie marszczy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe nie ma mowy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdębiałam, jak zobaczyłam tą kopertówkę, jest przepiękna, nic dodać, nic ująć. Śniadaniówki też fajne, o bezrękawniku nie wspomnę. Ehhh, dziewczyny, też bym ściała mieć takie oka, jak wy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ekstra! Ale że tak bez wykroju? Mam nadzieję, że dojdę kiedyś do takiej wprawy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko piękne, a najfajniejsza kopertówka, kolor jest taki, taki przyciągający mój wzrok ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
29 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.