30 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Administrator
![]() |
|
Wojtku super, że jesteś ![]() Suknia ślubna piękna choć mnie również falbanki nie kręcą niemniej ta przynajmniej nie jest przesadzona. I ma piękną górę!! Z sukienek podoba mi się beżowa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przecudna suknia - zwłaszcza jej góra! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiesz co chcę powiedzieć ?
Jak zwykle ekstra. ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To znaczy Ty nam tu pokazałeś oryginał sukienki , koniecznie pokaż jak wam wyszło uszycie. Ciekawa jestem bo już od dawna mam w swoim komputerze zdjęcie tej sukni i moja córka się nią zachwyca , kto wie może jak jej się nic nie zmieni to będę ją kiedyś szyła. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zawsze jak tu zajrzę to zobaczę coś ładnego i teraz się nie rozczarowałam.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zawsze same cuda.
![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Taką ostatnio sukieneczkę szyłem dla klientki, jak się podoba ??
|
|
Stara Gwardia
|
|
Prosta i ładna
![]() Zastanawiam się czy w pasie to jest ściągacz, czy zwykły materiał? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo podobna do tej którą ja szyłam nawet w pasie ma podobną koronkę . Zobacz. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtek śliczna sukienka i faktycznie niemal taka sama jak ta od ITY. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
30 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Wątek jest zablokowany.