30 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka prawie rzeczywiście identyczna. No cóż, wiele wykrojów krąży w tym światku krawieckim. A w talii jest gruba , czarna koronka.
Udało mi się zrealizować moje drobne marzenia - szycie sukieneczek komunijnych. Uszyłem dwie sukienki, moje małe "klientki" wcale się nie zraziły, że te kreacje szyje facet, a wręcz udzielały mi "fachowych" uwag. Naprawdę coś pięknego szyć dla takich młodych dam. !! A w międzyczasie szyłem taką bluzeczkę. |
|
Stara Gwardia
|
|
Ciekawy detal w bluzeczce. Chętnie kiedyś skorzystam z tego rozwiązania
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku czekoladowa bluzeczka prześliczna!!!! Sukieneczka nr 1 bardzo mi się podoba, druga mniej... przypomina małą pannę młodą czego nie trawię. --- Ostatnio edytowane 2010-03-15 09:06:28 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Czekoladowa bluzeczka extra
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też jestem zwolennikiem prostych i skromnych sukienek komunijnych więc nr 1 jak najbardziej tak.
Ale to rzecz gustu ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja córcia tez idzie teraz do Komunii. Ale nie mamy okazji do uszycia czegokolwiek bo u nas obowiązują alby. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jagodo ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ano, nad CZYMŚ będę musiała pomyśleć, bo w albie w domu na przyjęciu nie będzie chodzić. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To zawsze wielka przyjemność .Ale i wydatek dla rodziców .Mnie czeka ta impreza w przyszłym roku . ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy to w związku z tym dżentelmenem na Twoim avatarze? ![]() ________________________________________________________
30 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Wątek jest zablokowany.