Administrator
![]() |
|
Ojej sukienka nr 1 - leże.... CUDO, świetny kroj, niebanalna. Po prostu szczena opada :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ta szara sukienka jest boska. Chętnie bym w nią wskoczyła
![]() Do pracy jak zlalazł ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WOJTKU ta szara sukienka jest super...extra aż wysłowić sie nie umiem poprostu boska rozwaliło mnie jak ją zobaczyłam. Jest przepiękna ![]() ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tulipan leży świetnie . Mam pytanie jak robisz wykroje ,to gotowe ? ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Mnie też bardzo przypadła do gustu ta szara sukieneczka-tulipan, jak ją trafnie określiła Migotka. I informacja dla sympatycznej Migotki - wykrój był gotowy, skądś zdobyła ją moja szefowa, ja aż do tego stopnia nie jestem genialny. A tu muszę nadmienić , że moja szefowa, stosunkowo młoda kobieta , ma fenomenalny dar robienia wykrojów, niektóre wykroje robi bezbłędnie, po cichu zazdroszczę jej tej zdolności !!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku tego "tulipana" widziałam na wizażu więc przypuszczam ze szefowa też widziała to zdjęcie i postanowiła taką sukienkę uszyć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Szara sukienka - świetna
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Myślę że łączy wykroje .Szyjecie tych sukienek dość dużo więc można pokombinować .Jeśli mam się sprawdzone wykroje .Swoje 5 groszy można zawsze dołożyć .Ta szara wyjątkowo bardzo mi się podoba .Mam sukienki ale tylko letnie .I jedną wyjściową na taneczne imprezy .Chyba jestem zbyt praktyczna . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wojtku piękna szara sukienka.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj, Wojtku,
Dołączam do wątku, żeby wyrazić mój absolutny podziwy dla wszystkich tych sukienek. Są piękne! Od dawna już marzę o szafie pełnej sukienek, niestety, moja szafa jest głównie szafą spodni, ostatnio pojawiły się w niej spódniczki ale tylko parę... Zamiast nosić sukienki w młodości to teraz o tym marzę ![]() Mam zamiar też uszyć sobie sukienkę. Jak tylko osiągnę wymagany poziom umiejętności i ... brawury. Albo się upiję dla odwagi! ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
Wątek jest zablokowany.