Stara Gwardia
![]() |
|
A ja wciaż nie moge przestac patrzeć na tą szarą sukienke, ale ta z dnia 12 grudnia też szara też mi sie bardzo podoba aż mi żal że z powodu wyjazdu musze zostawić moją kochaną maszyne, normalnie serce mi pęka z żalu ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Coś udało mi się wybrać z tych ciuszków, które szyłem ostatnio, a że to był okres przed Sylwestrem to są sukienki wieczorowe. Chcę tylko zaznaczyć, żę w mojej pracowni szyjemy z koleżankami "zespołowo" i nieraz jest tak, że ja szyję sukienkę, a koleżanka ją wykończyła, albo na odwrót. Dlatego też nie jestem, w 100% autorem niektórych kreacji, ale w końcu liczy się efekt.
--- Ostatnio edytowane 2010-01-09 01:04:18 przez Wojtek --- --- Ostatnio edytowane 2010-01-09 01:15:28 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczęka opada. ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Podpisuję się pod słowami Jagody! Najbardziej zachwyciła mnie sukienka nr. 2 - C-U-D-O!! Wojtku czekamy na kolejne prace, jesteś naszą inspiracja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękna ta plisowana
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tą plisowaną chętnie bym ubrała . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aaaah Wojtku poraz kolejny zachwycasz swoimi pięknymi dziełami ZAZDROSZCZE talentu ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ta plisowana sukienka jest po prostu cudowna. Ten krój bardzo mi sie podoba. W czerwcu mam wesele i jeszcze nie mam sukienki ślubnej, ponieważ nie mogę się na żadną zdecydować. Taki krój (oczywiście z innego materiału) i troszę go przerobić byłby idealny. Właśnie chciałabym, aby była taka luźna i zwiewna, taka "świteziankowa". Naprawdę wielki szacunek ! Podziwiam i zazdroszcze tatlentu...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też od razu zachwyciła plisowana. wszystkie ładne, ale ta ma w sobie to coś. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monko napewno byłaby to jedna z najciekawszych sukien ślubnych gdybyś się zdecydowała. Plisy - bardzo ciekawie to wygląda ![]() ![]() Albo sukienka na drugi dzień jeśli takowy macie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Wątek jest zablokowany.