83 strony: « < 66 67 68 69 70 71 72 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Chwilę mnie nie było, a tu tyle do nadrobienia to czytam i podziwiam ![]() Fajne, fajne osobiste prezenty ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Chwilę Cię nie było??? Ponad tydzień! Co to się ma oznaczać? Bojkot? Lenistwo? Wakacji się zachciewa? A my się tu martwimy! ![]() A tak bardziej serio - mam nadzieję, że nie rozłożyło Cię jakieś paskudztwo? Teraz czytaj, nadrabiaj zaległości, a na wtorek posty z ostatniego tygodnia - na pamięć. Będzie sprawdzian. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i dobrze zrobiłam, ze z gorączką siedziałam i czytałam i komentowałam na bieżąco, bo bym teraz nie zdała u Zibiasza ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-14 20:22:01 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2015-06-14 20:22:17 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, to ja piszę od razu, bo mnie egzaminy wszelakie stresują: Mmstycha wr ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja też tv nie posiadam i dobrze mi z tym. Moja mama to serialoholik
![]() Asiu a Twoje dzieła oglądam i oglądam i przestać nie mogę. Cudowności. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wszystko i tak grzecznie czytam, dla własnej przyjemności, bo mi tu fajnie z Wami na tym forum ![]() ![]() Bojkotu ,lenistwa ani wakacji nie było. Choć te ostatnie to by mi się przydały i to już dużo wcześniej. Trochę mi się od jakiegoś dłuższego czasu za szybko i za nerwowo żyło i padłam w końcu, usłyszałam od doktórki "no wysiadła pani" i tyle. Ale już jest prawie Ok i jestem z powrotem ...tadam ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-15 10:39:01 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja myślałam, że w pierwszych wersach chcesz nam powiedzieć, że coś w piekarniku rośnie ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asia, o ile dobrze zrozumiałam, to jesteś po targach kolejnych? Jeżeli tak, to proszę nam opowiedzieć, jak na spowiedzi ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ok, to przyjszłam poopowiadać ![]() magalove - dziękuję, Niteczka, Mmstycha i w ogóle też ![]() ![]() Mmstycha, dbaj o siebie, stresy potrafią wiele napsocić. Ja jakoś od dłuuugiego już czasu mam dziwnie lajtowe podejście do życia. Stresy i nerwy są, ale przychodzą i odchodzą beż echa, czego i Tobie i wszystkim życzę ![]() Na targach było słabo jeśli chodzi o sprzedaż, coś tam poszło, ale mało. Jakiś tam film dvd wygrałam w loterii, jedną wymiankę se zrobiłam z innym wystawcą - torebka za kolczyki z płyty winylowej z wtopionymi małymi mechanizmami, cuda małe. Rojkowa, jak to Rojkowa, plusy sobie zawsze znajdzie. Nowe znajomości, kontakty, to bardzo ważne przy tej robocie. Powoli wtapiam się w środowisko gdańskich rękodzielników. No i tyla. Ciekawe jak będzie w tą sobotę, może rolnicy lepiej dopiszą niż muzycy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Asia ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-15 13:34:27 przez mmstycha --- ________________________________________________________
83 strony: « < 66 67 68 69 70 71 72 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.