83 strony: « < 69 70 71 72 73 74 75 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Albo "Gromnica" ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żadna ze mnie burza czy gromnica ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-24 13:45:15 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
"Tylko" nerwy czy coś więcej? Kuruj się dziewczyno, bo szkoda czasu na choroby.
Cieszę się bardzo, że było przyjemnie i dobrze się wszystko sprzedaje. Oby tak dalej!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Iwi, w tym przypadku to chyba jednak nerwy mi puściły. Stresuję się strasznie jak za dużo mam zamówień i się nie wyrabiam, mieszają mi się ludzie, każdy chce co innego. Wczoraj miałam odbiór osobisty nerki i pani przyszła z moją torbą a ja kompletnie nie mogłam skojarzyć kiedy i gdzie ja kupiła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Duży zeszyt, zpiski to podstawa.Powodzenia.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Daj spokój Aśka, nie musisz pamiętać gdzie ktoś kupił Twój wyrób, bylebyś jej nie wyrywała z rąk twierdząc, że zabrała ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oczywiście Niteczko, Mario, rację macie, już nie narzekam ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-06-25 09:53:38 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To świetnie, jak masz zbyt na swoje towary. Nic tylko się cieszyć.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rób foto torby i właścicielki i wieszaj na korytarzu :P kiedyś chciałam sobie pinezki wbijać na mapie świata, gdzie dotarły moje uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję udanych targów ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
83 strony: « < 69 70 71 72 73 74 75 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.