83 strony: « < 70 71 72 73 74 75 76 > »
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
AŚKA nam się rozwija.SUPER AŚKA!Trzymam kciuki!
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Kochane, dziękuję Wam! ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Tak Niteczko, muszę sobie gdzieś zamontować ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Fajnie! z taką stałym odbiorem, będziesz miała coś pewnego ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Asia,u nas w jednym sklepie zaczęły się pojawiać torebki ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Niteczko, na Podkarpaciu jeszcze mnie nie było Mmstycha, na szczęście przy tych nerach mam dużą swobodę. Dostaję tylko materiał zewnętrzny a dobór całej reszty należy do mnie, więc jakiś tam element projektowania zostaje. --- Ostatnio edytowane 2015-06-27 23:47:05 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
|
Można być przeziębionym w takie upały? Można, choć to tak głupio trochę...
A od czego? Od rozkopywania kocyka w nocy. A dlaczego rozkopuję kocyk? Bo Rojcia zadała mi ostatnio taką pracę domową, że mnie koszmary dręczyły! Buu! No ale przecież nie odmówię koleżance, no nie? No nie! Co? Ja nie dam rady?! Ha! Większości klimatycznych szczegółów nie daje się oddać na takim surowym płótnie, ale to może i lepiej, bo w ten sposób obrazek nie jest taki pogarblowany, pomarszczony, oślizły i horrorystyczny (to taki mój neologizm na ten temat ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ojej, ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
|
A jak później zacznie kąsać w krzyż - to ja już nie biorę odpowiedzialności... Przynajmniej kieszonkowiec się zastanowi trzy razy, zanim tam wepchnie łapsko... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
83 strony: « < 70 71 72 73 74 75 76 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook