83 strony: « < 70 71 72 73 74 75 76 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
AŚKA nam się rozwija.SUPER AŚKA!Trzymam kciuki!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochane, dziękuję Wam! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak Niteczko, muszę sobie gdzieś zamontować ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie! z taką stałym odbiorem, będziesz miała coś pewnego ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asia,u nas w jednym sklepie zaczęły się pojawiać torebki ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczko, na Podkarpaciu jeszcze mnie nie było ![]() ![]() Mmstycha, na szczęście przy tych nerach mam dużą swobodę. Dostaję tylko materiał zewnętrzny a dobór całej reszty należy do mnie, więc jakiś tam element projektowania zostaje. --- Ostatnio edytowane 2015-06-27 23:47:05 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Można być przeziębionym w takie upały? Można, choć to tak głupio trochę...
A od czego? Od rozkopywania kocyka w nocy. A dlaczego rozkopuję kocyk? Bo Rojcia zadała mi ostatnio taką pracę domową, że mnie koszmary dręczyły! Buu! ![]() ![]() No ale przecież nie odmówię koleżance, no nie? No nie! Co? Ja nie dam rady?! Ha! ![]() Większości klimatycznych szczegółów nie daje się oddać na takim surowym płótnie, ale to może i lepiej, bo w ten sposób obrazek nie jest taki pogarblowany, pomarszczony, oślizły i horrorystyczny (to taki mój neologizm na ten temat ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej, ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
![]() A jak później zacznie kąsać w krzyż - to ja już nie biorę odpowiedzialności... ![]() Przynajmniej kieszonkowiec się zastanowi trzy razy, zanim tam wepchnie łapsko... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
83 strony: « < 70 71 72 73 74 75 76 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.