83 strony: « < 73 74 75 76 77 78 79 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ahoj, melduję się ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja swoich zaległości tak szybko nie nadrobię, ale starać się będę oczywiście i postanowiłam się poprawić ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-10-11 20:13:38 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asia, Ty nie odwracaj kota ogonem, tylko szybciutko pokazuj co tam jeszcze z Zibim zmalowaliście ![]() Te magnolie są piękne, ale mam wrażenie, że są mało wyeksponowane w tych uszytkach ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie zapomniały, nie zapomniały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A produkcja Zibiaszowo Rojkowa jak zwykle pierwsza klasa ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, Asiu...chciałabym się chwalić...ale czym? Podwiniętymi spodniami? Inicjałami na kapeluszu Katy Perry (pomijając, że zwyczajny haft to jeszcze zapomniałam zrobić zdjęcie
![]() poza tym cały czas kucharzę...ale tęsknięza maszynami moimi... ![]() A Ciebie i Zbycha ( i LaGre też) na fb podglądam, jak wiesz ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie, ja nie wiem, co się dzieje z tym czasem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Extra!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asiu, czuję się przywołana do porządku, wrzucę zdjęcia, tym bardziej, że uważam, że mam czym się pochwalić
![]() Zibi, a Ciebie to nieźle wcięło! Jak idzie nadrabianie wątków? ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Melduję wykonanie 238,5 % normy! Plus VAT! ![]() Jestem już na bieżąco! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ale super, czuję się przywołana do porządku, naprawdę. Bardzo mi miło, że ktoś o mnie pamięta ![]() Też się zbieram do powrotu na forum. Przyznaję, że długo mnie nie było. Ale nieobecność mam nadzieję zostanie usprawiedliwiona, jeśli wyznam, że w tym czasie wyszłam za mąż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 73 74 75 76 77 78 79 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.