83 strony: « < 76 77 78 79 80 81 82 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Właśnie tym się charakteryzują Asi torby, że są tak starannie uszyte, wycacane... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czyżbyś korzystała z tej inspiracji? ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-11-14 13:01:32 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, cięłam nożyczkami, bez linijki żadnej ![]() ![]() Niteczko, nie widziałam tej spódnicy wcześniej. Jest świetna, ale nie była moją inspiracją ![]() Zbychu - dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne torby ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Frędzlak wycacany, no jakże by inaczej ![]() I najlepszego w 2016! ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, dziękuję! ![]() ![]() ![]() ![]() Kamizelkę białą już pokazywałam na blogu, uszyłam wcześniej czarną, też z futerka, ale z krótkim włosiem i na podszewkę dałam sweterkową dzianinę. Luźna narzutka w pepitkę (będę pod nią zakładać grubszy sweter i sobie nosić jak kurtkę). No i jeszcze spódnica, najprostsza z możliwych i do tego nie wyprasowana ![]() Teraz czekam na wełnę ficowaną, zamierzam z niej uszyć płaszczyk. Nie mam wykroju, tylko pomysł i mam nadzieję, że to wystarczy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Och Ty w szyciu! Asia w spódnicy! No nie mogie! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szał!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
FF, dzięki ![]() Zbychu, Ty szyderco TY! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 76 77 78 79 80 81 82 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.