83 strony: « < 77 78 79 80 81 82 83 >
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak spotkam gdzieś w Polsce dziewczynę z takim rysunkiem,zadam jej dwa pytania
1.CZY Ty jesteś Asia? 2.Czy Zibi Ci tak plecak pomalował? SUPER DZIECIAKI!Dla mnie czarna magia jak na razie te torby,ale gapię się tu i tam..... --- Ostatnio edytowane 2016-02-17 20:55:34 przez Trinny --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny zgrabniutki plecaczek! I malunek też oczywiście! Jak zawsze w tym duecie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam ![]() ![]() ![]() Wprawdzie na jednym z wyjść z moim nowym wypasionym plecaczkiem zgubiłam portfel, ale to nie wina plecaczka, więc nadal go bardzo lubię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przykro mi ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nieee, nic się nie stało. Dokumentów na szczęście tam nie było ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
<3 pięknie to uszyłaś ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
O właśnie! Jak przyuważyłem tę torbę na fejsie, to tak pomyślałem, że to pewnie o naszą Lotkę chodzi! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To się nazywa współpraca ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Extra
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
To super. Możesz mi zatem wiele doradzić, bo właśnie zaczynam realizować własne pomysły w tym zakresie i mam duże problemy z doborem materiałów, klamerek i różnych dodatków wykończeniowych. Szukam odpowiedniej praski np do nitów i innych przydatnych narzędzi. Proszę o dobre rady co kupić, gdzie, za ile i jakimi kryteriami się kierować. Jaga
|
83 strony: « < 77 78 79 80 81 82 83 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.