83 strony: « < 77 78 79 80 81 82 83 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Całkiem fajny ten płaszczyk
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne dziurki i nie tylko.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurcze, fajny ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurdę szał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super Ci to wyszło i kamizela mię się baaardzo podoba ta jasna. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przeglądnęłam na blogu, krok po kroku, jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności. TAk wykrój stworzyć sobie i to na płaszcz ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo dobra, żeby nie było tak ciuchowo ![]() Wszyscy mają malowańce, mam i ja. Dostałam żurawie od Zbycha pod choinkę i sobie plecak uszyłam. I sobie go z dumą noszę ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz, jakie piękne żurawie, zgrany zespół z Was ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne szycie, piękne żurawie.
|
83 strony: « < 77 78 79 80 81 82 83 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.