83 strony: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Yapok...wstawiłaś zdjęcie?? No i gratulacje...teraz czeka cię/was ta cięższa część roboty.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Yapok wszystkiego najlepszego.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W końcu mam i ja ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie nie Niteczko, to ja dziękuję, że zechciałaś moją torebelkę nosić ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obejrzałam wszystkie zdjęcia, super są te torby, a te gitarki po prostu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczka,a którą masz??
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mini hobo, zrobię zdjęcie i wkleję za niedługo ![]() ![]() Chciałam mniejszą, bo dzieci większe już są, to nie wrzucam do środka 20 pampersów i padło na tę właśnie. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I udało sie pstryknąć ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ona jest trochę większa w rzeczywistości tylko dół skierowałam do siebie i wyszedł efekt mniejszej. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajniusia...dla mne za mała, ale fajna.
|
83 strony: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.